Връщане и замяна

Съгласно чл. 57 т.3 от ЗЗП за персонализирани продукти, изработени по поръчка на клиента, чието  изработването е започнало след Ваше изрично съгласие /за такова се счита също, потвърдена поръчка през онлайн магазин не подлежат на връщане, замяна и не могат да бъдат отказани.
Рекламацията се извършва в срок от 7 дни след доставката. В случай на установен дефектизвън случаите на  увреждане на стоката при транспортирането транспортните разходи за рекламацията се поемат от "Креато Миа" ЕООД. При връщане и замяна на стока, без дефект, транспортните разходи са за сметка на клиента. Дефект се установява само и единствено в присъствието на куриер и за целта се предприемат своевременни действия и се съставя констативен протокол.

Рекламация се прави, когато закупената стока не съответства на договореното между страните по договора за продажба. Несъответствието в договореното между страните може да се изразява в:

  • производствени дефекти на стоката;
  • констатирани липси на части от стоката;
  • изпратена е грешна стока, различна от поръчаната;
  • несъответствие с обявения размер и/или цвят- стока, изпратена в различен размер и/или различен цвят от поръчания;
  • повреда на стоката при транспортирането.

Рекламацията може да се предяви пред "Креато Миа" ЕООД на посочения имейл адрес [email protected]  като едновременно с това Клиента трябва да върне стоката в 7 дневния срок. При рекламация Клиента може да избере замяна на конкретния артикул за същия без дефекти или в друг размер, или друг цвят, или връщане на стоката срещу възстановяване на платената сума.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки